Dansk

Velkommen til Tifontaine

TIFONTAINEN

 

DET CE-GODKENDTE HÅNDHOLDTE PYRO

Tifontainen er det første CE-godkendte fyrværkeri, der er udviklet til brug ved fodboldkampe, og andre store udendørs events, hvor man indvolverer publikum. Tifontainen er skabt som en helt ny mulighed for, at give fodboldfans og publikum, ved både store og små udendørs events, mulighed for at deltage aktivt i begivenheden på en festlig måde.Tifontainen er blevet CE-godkendt som håndholdt lav-temperatur-fyrværkeri, der udvikler en tydelig og høj flamme i en klar farve, og samtidig afgiver meget lidt røg.


ILD-TIFOEN

Et helt nyt begreb og en helt ny mulighed for at skabe en tifo eller ild-billede. Tifontainen produceres i fem forskellige farver; blå, gul, hvid, rød og grøn. Det gør det muligt at skabe f.eks. klublogoer og klubfarver på stadions, hvis mange er udstyret med en Tifontaine og der er lavet en koreografi. På den måde er Tifontainen penselen, og publikum og fodboldfansene er kunstnerne, der maler mesterværket på stadion.

 

Tifontainen kan også bruges i reklame sammenhænge til at lave store firma- og produkt-logoer. Tifontainen er skabt med sit eget tændingssystem, så mange er i stand til at tænde deres Tifontainer let og hurtigt, uden selv at skulle medbringe lighter eller tændstikker. Tifontainen er tillige nem at håndtere og kan, til forskel fra mange andre typer af håndholdt pyro, let slukkes med lidt vand.


VIGTIGT!!!

Tifontainen er som nævnt CE-godkendt til brug som håndholdt pyro. Alle der er fyldt 18 år kan købe og anvende Tifontainen. Men det betyder ikke at den nødvendigvis er tilladt på f.eks. et stadion. Da det er et privat område kan ejere/ arrangører have særlige regler. Husk altid at tjekke reglerne og husk at bruge pyro med omtanke og at passe på hinanden.

 

MERE INFORMATION

Hvis du ønsker mere info om Tifontainen er du velkommen til at skrive en mail til os, så vil vi svare dig lige så hurtigt vi kan.